אלטבאח אלעאלם (השיף המדען) (מדע במטבח (עלום אלמטבח))

בראעם עלום (ניצני מדע)

מספר תוכנית בגפ"ן: 30497



תמצית התוכנית:

בין אם מכינים תה בוקר או מבשלים ארוחת צהריים אנחנו מפעילים תהליכים כימייים או פיסקלים או ביולוגים על מנת לקבל מנה סופית וטעימה בישול כמו מדע מתחיל ברעיון , הפעלת דמיון , דיוק בביצוע ובכמויות על מנת לקבל תוצאה סופית בעלת משמעות כמו כן הבנת סוג חומרים תכונות חומרים שונים ממה מורכב חומר אשר משתמשים בו לבישול מנות מאוד חשוב. החוג מלמד ערכים נרחבים הן חברתיים והן תרבותיים כמו חשיבות העשייה בקבוצה ואיך זה יכול לתת לנו לחשוב בצורה אחרת , זה מתבטא בזמן משימות רבות שניתנות במפגשים . ערכים בריאותיים מאוד בולטים בתכנית זו כמו שימוש בתחליפי סוכר, השפעת גזים על הגוף ומציאת תחליפים טבעיים


מידע נוסף על התוכנית:

מסלול התוכנית: במכרז המאגר
קהל יעד:
שיוך למסגרת משרד החינוך: חינוך בלתי פורמלי
תחום מסגרת: אחר
מקור תוכנית (יוצר התוכנית): חיצוני - מגזר שלישי

קישורים חיצוניים:

תוכניות נוספות של בראעם עלום (ניצני מדע)

הנתונים בעמוד זה נדלו מתוך המרשתת ולכן לא בהכרח שהם מעודכנים

תוכניות גפ"ן
תמיכה טכנית

תמיכה תוכניות גפ"ן
הי,
לא מצאת תוכנית כבקשתך?
ניתן להשאיר הודעה ונשמח לעזור
עופר
×
לא מצאת תוכנית? צור קשר ונשמח לעזור