תכנית השף הצעיר, מיועדת לתת ידע וכלים לתלמידים איך לבחור ולהכין אוכל בריא. במהלך השיעורים ילמדו התלמידים להכין אוכל ומתכונים בריאותיים. בכל שיעור ילמדו משהו חדש ושונה. התכנית מיועדת ומותאמת (תכנים ואופי הפעילות) לילדים . אנו מאמינים בכוחם של הילדים להיות אחראיים על בריאות גופם ועל כן הפעילות בתכנית זו באה להעשיר את הילדים הצעירים במידע עדכני ורלוונטי בנושא בריאות ותזונה, זאת באמצעות פעילות בישול חווייתית ומגוונת. סביבת העבודה תהיה עם דגשים לניקיון והיגיינה אישית. בתכנית יינתן דגש על מגוון מיומנויות מוטוריות וחברתיות כחלק מפעילות הבישול השוטפת. לאחר שהתלמידים רוכשים מיומנות של שף הצעיר יכול לרכוש תעסוקה לעתיד בתחום.
מטרת התוכנית:
ללמד את התלמידים איך בוחרים ומכינים אוכל בריא . ללמד את התלמידים לקחת אחריות, להיות נקי, איך לטעום, איך להבדיל בין הטעמים ואיך לבחור בין מאכלים.
הנתונים בעמוד זה נדלו מתוך המרשתת ולכן לא בהכרח שהם מעודכנים