התכנית מזמנת היכרות עם תרבויות שונות בהיבטים גיאוגרפיים והיסטוריים באמצעות הכנת מאכלים, אשר תוך כדי הכנתם נחשפים התלמידים לרקע ההיסטורי, הגיאוגרפי והתרבותי של עמים שונים. במסגרת התכנית, מכירים התלמידים את מפת העולם, היבשות, המדינות והאוקיינוסים. הם לומדים על מדינות הים התיכון, אירופה הקלאסית, "העולם החדש" והמזרח הרחוק. התכנית שמה דגש על חקר השורשים והתרבות של עדות שונות בישראל כפי שהם באים לידי ביטוי במנהגים ובמאכלי החגים.
מטרת התוכנית:
הכרות עם תרבויות שונות בהיבטים גיאוגרפיים והיסטוריים באמצעות הכנת מאכלים.
הנתונים בעמוד זה נדלו מתוך המרשתת ולכן לא בהכרח שהם מעודכנים