תכנית הכשרה לצוות החינוכי בגנים בנושא קטניות. ההכשרה כוללת ליווי פדגוגי ומתן חומרי למידה משלימים לפעילויות השונות. הקטניות (עדשים, שעועית, חומוס וכו') הן מרכיב משמעותי של תזונה בריאה ובת קיימא שתורמת לאורח חיים בריא ולביטחון תזונתי, הן בהווה והן בעתיד למען הדורות הבאים. התכנית חושפת את הילדים, בצורה חווייתית וכחלק אינטגרלי מהעשייה בגן, למשפחת הקטניות כמקור טעים ומזין של חלבון מן הצומח.
מטרת התוכנית:
שילוב קטניות כחלק מתזונה בריאה, מגוונת ומקיימת בהתאם להנחיית חוזר מנכ"ל משרד החינוך לכלול בהזנת הילדים יום קטניות מבושלות בשבוע.
הנתונים בעמוד זה נדלו מתוך המרשתת ולכן לא בהכרח שהם מעודכנים